There will be light.

Jag har inte mått bra today, har haft gråten i halsen hela dagen utan att riktigt veta varför, allting har bara varit kasst.

Men imorgon ska jag se Kent på hemmaplan (Eskilstuna) och det kommer bli grymt och fan vad skönt det ska bli att få gråta ut till Mannen i den vita hatten.

So long, suckers.







Let there be snow.

Jag drar till Romme imorgon (idag) och åker skidor i fyra dagar. Drar såklart med mig kameran, älskar att fota i snö.
Ska probably köpa biljett till både Siesta! och Arvika imorgon.







En av få snöbilder jag lyckats ta den här vintern.
Kan bero på att det varit lite snö detta året.
Eller att jag fryser fingrarna av mig när jag måste greja med objektiv och skit i kylan.

1, 2, 3, 4, 5.

Passar på att skriva nu, för jag det är något underligt med mig idag. Och det kommer snart försvinna, för jag är hemma hos min mamma och den här sortens sinnestillstånd försvinner alltid förr eller senare när hon är i närheten.

Solen skiner, asfalten är torr, gruset ligger utspritt som bläckklumpar på cykelvägen och jag fryser bara lite. Precis lagom mycket för att sommaren inte ska kännas retsamt nära.
Och även fast jag får stå vid Danderyds sjukhus i mer än tjugo minuter i väntan på bussen känner jag mig... nöjd. Med det mesta.

Det är som att allt har stannat upp och samtidigt bara flyter på som det ska. En pipeline kantad av sånt man kan relatera till, något tryggt och samtidigt uppsluppet.
iPoden shufflade fram Håkan, och jag bläddrade inte förbi. Inte idag. Satt och lyssnade på Gårdakvarnar och skit och för första gången någonsin log jag istället för blundade.
Sen Kent.
Och sen Lykke Li.
Hello Saferide.
MCR. (jaja, shame on me men så var det faktiskt)
José González.
Red Hot Chili Peppers.

Och allting var bara bra. Sådär som jag vill att det alltid ska vara.

I dunno, do you?

Jag vet inte hur jag mår, det har dock hänt rätt bra saker idag. Ringde Katten men pratade inte i mer än ett par minuter eftersom jag väckte honom. Men åh vad mysigt det var att höra den rösten igen.

Jag och Cecilia ska få låna fotostudion i skolan även fast man egentligen måste ha gått A-kursen först, liksom TEH WIIIIIN :DD åh vad produktiva vi ska vara säger jag bara.

Har spånat campnamn till Emmaboda i ett par dagar nu, men det går inget vidare. Så hjälp, tack?

Och wiih, jag vill verkligen verkligen till Siesta! detta året. Det är i maj, men typ fem dagar innan skolan slutar så det lär ordna sig. Har typ så gott som fått med mig Jesper också så det lär bli fetnajs :D
Liksom, Lykke Li ska dit. Och Looptroop, wohaah.. jag måste dit. Seriöst.


Hehu, ni skulle aldrig kunna gissa vad jag lyssnar på just nu x)

Under her umbrella.

Håltimme igår, vilket såklart betydde tid att spendera bakom (och aningens framför) kameran. Lägger upp bilderna här nu innan jag glömmer det.


Megatack till Cecilia och Therese för flitigt modellande :)
(och jag ser helt skev ut på bilden jag är med på, jag vet. Hade massa grejs i fickorna)

Uh-huh.

Och om och om och om och om igen.
Så var panikångesten tillbaka.

I can't stand being tossed around.

Just remember me when you're good to go.



Flyttar över filer från pappas dator till min egen. Rensade bland alla mina bilder och hittade några från en gång jag var och lekte i Skåne för ett och ett halvt år sedan. Hela den helgen var bara ren söthet, verkligen.
Det var längesen, alldeles för längesen.

I miss you, cutiepies.