Cosas.

Jag och Mango utnyttjade biobiljetterna jag fick av Hamsterpaj och var och såg Burn after reading idag. Riktigt sjuk film, så himla typiskt bröderna Cohen att komma på en så vrickat story. Bra var den i alla fall :)

Mitt vardagliga mål just nu är att komma till skott och göra någonting varje dag. Behöver inte vara nån stor grej, bara jag känner att jag gjort något liksom. Igår bakade jag, idag var det bio, imorgon ska jag på jobbintervju i Vaxholm och på måndag ska jag fota sjön. Tisdag vet jag inte riktigt. På onsdag är det spanskaprov och jag kanske ska till London på torsdag.
Sen tänker jag se till att Rasmus kommer hit snart för jag längtar sjukt mycket efter honom just nu.

Ayer.

Gårdagen var en bra dag, tror jag.
För det första kom jag upp ur sängen i tid. Hjälper en tjej att gå ut med hennes hund och skulle egentligen gå ut och gå med den på morgonen, men ringe och berättade att hon inte mådde bra utan stannade hemma från skolan och kunde därför ta henne själv.
Hade redan varit uppe en stund när hon ringde så det var inte aktuellt att gå och lägga sig igen. Gick istället ut med min katt en stund och fotade frosten, och det blev faktiskt en del jättebra bilder.




Fick tillbaka min senaste (svartvita) filmrulle och det var faktiskt väldigt väldigt jobbigt att se vissa av bilderna. Lite som att någon plötsligt ryckte undan mattan under fötterna på mig. Igen. Fast på ett annat sätt nu, för jag måste faktiskt säga att usch vad fina bilderna blev.
Resten av dagen gick åt till diskussioner med mamma (om resan, som vanligt), tv-tittande, en del spelande och mest ingenting. Senare på kvällen satt jag vid datorn med en lussebulle och ett glas julmust, och råkade sladda förbi Kattens bilddagbok och satt förvånansvärt länge och bläddrade igenom den. Det fick mig att sakna honom något enormt, det var verkligen helt sjukt hur mycket det kändes.
Det hela slutade med ett prox en timme långt telefonsamtal i kylan och mörkret nere på bryggan, där jag verkligen bara spydde ur mig tankar och planer och allt möjligt. Både skönt, svårt och förvirrande att tillslut bara prata om allt, men det bästa var ändå att få höra hans röst igen.



Idag har jag suttit och kollat på Sunes jul nästan hela dagen och oj vad skönt det var att bara få skratta lite.