Updates.

Sitter på skolans dator och slösurfar lite (på de sidor som inte är blockerade, like for example vår kära ansiktsbok). Kikade lite på Olivers blogg, och det fick mig verkligen att sakna Stockholm och alla nätterna fulla med storstadsljus och storstadsluft. Oavsett var jag är kommer jag alltid att sakna Stockholm, det har jag verkligen insett nu.
Saker och ting flyter på. Ångesten finns fortfarande kvar, men jag slipper i alla fall mina föräldrar och har tid till att försöka lösa det jag kan för mig själv. Vad jag ska göra inom den närmaste framtiden vet jag inte alls, försöker hålla blicken på sommar och festival och vänner i gräset och inte tänka så mycket på vad jag ska göra sen. Vet att allt det här kommer att ta tid att ordna upp, och det är en vetskap som är jobbig men nödvändig.
Saknaden kommer finnas kvar.
Förlåtelse kommer jag nog aldrig nå helt och hållet, men saker kan nog ordna sig ändå.

Vi får se.

España.

Okej. innan jag sager nagot annat:
FUCKING BASEMENT JAXX SKA TILL FUCKING WAY OUT WEST, OCH DET SKA FUCKING JAG OCKSA. antagligen.

Waaah vad fint.
Och sen totaldo pa klubben sen nar Rise Against spelar. Fint mos.
Och sen totaldo pa riktigt nar Bon Iver spelar. Wiih vad fint.

Jaja.
Jag ar i alla fall i spanien nu (som man kanske skulle kunna gissa av min kassa svenska och bristen pa prickar, jag har bara pratat engelska och spanska i en vecka), och allt ar lite totalcp kan man val saga.
Det ar en lang historia som jag inte orkar dra har men, lite kort kan man val saga att spanjorer ar aningen dumma i huvudet. Fittar till precis ALLTING.
Nu har jag i alla fall hittat nagon stans att bo tills vidare, forvisso med en askonstig kille fran Georgien som ar har och spelar med stadens basketlag, men det funkar hyfsat bra och jag har i alla fall ett rum och en sang att sova i, luckily.

Saknar min katt och Rasmus otroligt mycket, inte kul alls. Dessutom har det regnat hela helgen och varit skitkallt. Inte direkt vad man vantar sig av spanien, menmen. I've got plenty of time to get myself tanned.

Fridens salange.